ADVISEURS TOT UW BESCHIKKING

  

Uw tegelwinkel in Doornik

Ontdek onze ruime keuze aan kwaliteitstegels voor uw binnen- en buitenprojecten. Bij Ideal Carrelages zetten we ons in om onze klanten de beste merken en uitzonderlijke service te bieden om uw woonruimtes om te toveren tot duurzame en esthetisch aantrekkelijke kunstwerken. Blader door ons assortiment en doe inspiratie op voor uw volgende renovatie- of decoratieproject.

Laten we uw project realiseren

Bij Ideal Carrelages bieden we een uitzonderlijke selectie tegels, zorgvuldig gekozen om aan alle stijlen en wensen te voldoen. Laat u inspireren door onze gastvrije showroom waar u de verschillende tegels kunt aanraken, voelen en visualiseren om de perfecte keuze te maken. Ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden, u te adviseren en uw project te realiseren. Bij Ideal Carrelages geloven we dat elk huis zijn unieke verhaal te vertellen heeft, en we kijken ernaar uit om deel uit te maken van het jouwe. Laat ons weten over uw project.

Neem contact  

Ontdek onze producten op voorraad

Onze producten alleen op bestelling

Onze merken

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen van Ideal Carrelages.  

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt zich op elk moment afmelden als u onze nieuwsbrieven niet langer wenst te ontvangen. Uitschrijven